2013. július 27.

Prológus



Háború dúl, még ha ezt az emberek világában nem is érzékelik. Háború dúl a hatalomért, a világ uralásáért. Viszont nem a megszokott ellenfelek között.
Itt nem Dél-Korea harcol Észak-Korea ellen, nem az egyiptomi nép a vezetőséggel szemben. Most nem testvérpárbajról van szó.
Itt az angyalok küzdenek a moldre-kal szemben.
Most azt kérdezed magadtól;
Mi a tét?
A válasz egyszerű:
A lelked.


6 megjegyzés:

  1. szerintem nagyon jó :) érdekes,és legalább eltér a többi blogtól.....én várom a folytatást :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm, hogy írtál. Ígérem, minél hamarabb hozni a következő fejezetet, ami remélem ugyanígy elnyeri majd a tetszésedet! :)
      xoxo

      Törlés
  2. Húú ez tetszik végre nem egy sablon 1d-s blog. Legalábbis nem tűnik annak. Az alapötlet nagyon tetszik, még meglátjuk mit hozol ki belőle ;) Rgy mondatban hamar az első részt :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziaa! :D
      Nem terveztem 1D-s fanfictionnek a sztori. Viszont arra gondoltam, hogy az öt srác közül valamelyik lenne az "áldozat" De ezt még átgondolom. :D
      Mindenesetre örülök, hogy írtál! Igyekszem minél hamarabb hozni az első részt, remélem az is tetszeni fog!
      xoxo

      Törlés
    2. Azt nem bánom ha benne vannak csak azt nem bírom mikor rajongó csaj és találkozik velük és akkor úristen most mindegyikbe szerelmes vagyok. Perzse van olyan 1d-s blog amit én is nagyon szeretek és pattanásig felüsző idegekkel várom az új részt de az más kérdés :)

      Törlés
    3. Teljesen egyetértek veled! :D Én is így érzek néhány fanfictionnal, de a többitől agyvérzést kapok! :D

      Törlés